Värmepumpen - Massor om värmepumpar

Bästa Värmepumpen

Bästa Värmepumpen

Att välja värmepump är inte alltid så lätt. Det finns många olika typer av värmepumpar som man kan välja på såsom luftvärmepump, bergvärmepump, markvärmepump eller rent av sjövärmepump. När man väl insett vilken typ av värmepump som är den mest lämpliga finns det väldigt många olika tillverkare av särmepumparna.

Bästa värmepumpsfirmor och värmepumparna

När man väl valt vilken värmepump som man ska köpa kommer nästa beslut till var man ska köpa den och vem som ska installera värmepumpen.

Tips när ni ska skaffa en värmepump.

  • Ifall er huvudsakliga värmekälla ska vara från värmepumpen väljer de allra flesta en bergvärmepump från en svensk tillverkare.
  • Om ni ska använda värmepumpen som kompletteringsvärme på vintern och kyla på sommaren är det rekommenderat att välja en luftvärmepump eller som det också kallas luft-luft-värmepump. Vanligast är de japanska tillverkarna.
  • Oftast blir det billigast att köpa värmepumpen från en frima på nätet.
  • Installationen av värmepumpen kostar lika mycket oavsett var ni har köpt den och det finns många installatörer som bara installerar värmepumpar men inte säljer dem.
  • Tänk på att placeringen av en luftvärmepump är A och O för er värmekomfort men att avän placeringen av det yttre aggregatet är viktigt för värmeeffektiviteten och ljudnivån inomhus.
Prioritet Värmepumpförsäljare Kommentar

1

Buildor Hos Buildor hittar du ett stort utbud av värmepumpar med tillbehör.

2

ByggMax ByggMax har allt som behövs för en installation av värmepumpar.

3

Tretti Tretti säljer marknadens mest energieffektiva värmepump.

4

WhiteAway Du kan hitta Mitsubishi värmepumpar hus WhiteAway.

Andra bra värmepumpar och värmepumpsfirmor

Det finns många fler lokala värmepumpsfirmor som ni kan vända er till men oftast är det billigast att köpa värmepumpen via nätet. Du ska dock naturligtvis ringa runt och jämföra med priserna du hittar hos någon av firmorna ovan innan du bestämmer dig för var du ska köpa er värmepump.


Värmepumpar finns hos

Allt intressant om värmepumpar

Här kan ni finna mycket intressant information och relevant fakta om värmepumpar men också en del kul och lustiga saker gällande bergvärmepumpar & luftvärmepumpar.Meny - Värmepumpen
Till förstasidan på www.varmepumpen.seHögst upp på sidan om värmepumparLängst ned på sidan om värmepumpar
LuftvärmeTest - LuftBergvärmeTest - Berg